Het dossier wordt automatisch geopend wanneer een dossier uit het overzicht van "Mijn Dossiers" wordt geselecteerd.


De berekeningen in het dossier worden in een overzicht getoond. Het aantal te tonen berekeningen per pagina kan worden gewijzigd. Van elke berekening worden de volgende gegevens getoond: omschrijving, contante waarde, fiscale component, totale schade en datum van laatste wijziging. De berekeningen kunnen op elk gegeven op- of aflopend gesorteerd worden door op de betreffende kolom te klikken. Ook is er een filter aanwezig waarmee snel met een specifieke zoekterm naar een berekening kan worden gezocht.


Een berekening kan worden verwijderd door op de prullenbak  te klikken. 

Er kan een kopie van de berekening worden gemaakt door op  te klikken. 


Groen slot Berekening heeft niet opgeslagen wijzigingen

In het kader van de beveiliging wordt een (browser)sessie met Het RekenProgramma automatisch afgebroken na 30 minuten inactiviteit. Wanneer dit zich voordoet worden de nog niet opgeslagen wijzigingen voor maximaal 3 uur in de database opgeslagen. Dit wordt zichtbaar gemaakt met een groen slotje Groen slot bij de omschrijving van de betreffende berekening. De gebruiker heeft dan de mogelijkheid om de berekening (binnen 3 uur) opnieuw te openen en verder te gaan waar hij/zij gebleven was. De nog niet opgeslagen wijzigingen kunnen dan alsnog in de berekening worden opgeslagen.


Rood slot Berekening geopend door andere gebruiker

Wanneer het dossier de zichtbaarheid Organisatie heeft (zie Bewerk dossier) of het dossier is gedeeld met een andere gebruiker (zie Dossier delen) dan kan het voorkomen dat een andere gebruiker de berekening al geopend heeft. Wanneer deze situatie zich voordoet, wordt dit zichtbaar gemaakt met een rood slotje Rood slot bij de omschrijving van de betreffende berekening. Wanneer de andere gebruiker de berekening heeft afgesloten, verdwijnt dit rood slotje.


Beschikbare opties:

 Terug naar de startpagina

Bewerk dossier

Relatiegegevens

Nieuwe berekening

Dossier delen

Dossier downloaden