Klik op de knop "Bewerk dossier" om het dossier te bewerken.

In het scherm "Bewerk dossier" kunnen diverse kenmerken van het dossier worden gewijzigd. De volgende gegevens kunnen worden gewijzigd: dossiernummer, zichtbaarheid, dossier eigenaar, omschrijving, opmerkingen en het dossier kan worden afgesloten. Let op! De datum ongeval kan niet meer worden gewijzigd.

De zichtbaarheid van het dossier is standaard "Prive". Door deze te wijzigen in "Organisatie", zal het dossier zichtbaar zijn voor alle gebruikers binnen dezelfde organisatie.

Wanneer er meerdere gebruikers zijn binnen dezelfde organisatie kan een andere gebruiker als dossier eigenaar worden gekozen. Op deze wijze wordt een dossier overgedragen en verschijnt het dossier in de lijst "Mijn dossiers" van de nieuwe dossier eigenaar.

Het dossier kan hier worden afgesloten. Het dossier zal dan vanaf dat moment zichtbaar zijn in het overzicht "Afgesloten dossiers" (zie ook Afgesloten dossiers).