Klik op de knop "Relatiegegevens" om de relatiegegevens te bewerken.

In het scherm "Bewerk relatiegegevens" kunnen diverse gegevens worden gewijzigd.

Wanneer de geboortedatum wordt gewijzigd en er binnen het dossier al berekeningen zijn gemaakt met de vorige geboortedatum kan dit gevolgen hebben voor deze berekeningen. Na wijziging van de geboortedatum moet altijd worden gecontroleerd of de ingevoerde gegevens in de berekening nog correct zijn en deze indien nodig hierop aanpassen.