Klik op de knop "Dossier delen" om de pagina "Dossier toegang" te openen.

Op deze pagina staat een lijst met gebruikers die rechten hebben om het huidige dossier te bekijken of te bewerken.

De rechten van een gebruiker kunnen worden ontnomen door aan de rechterkant van de gebruiker op het prullenbakje te klikken.

Klik vervolgens op de knop "Verstuur een nieuwe uitnodiging" om iemand uit te nodigen het dossier te bekijken.

Voer het e-mailadres in van de persoon die u wilt uitnodigen om het dossier te bekijken. Ook kunt u aangeven of die persoon de mogelijkheid krijgt de berekeningen in het dossier te wijzigen of niet door het vakje "Alleen lezen" aan of uit te vinken.

Voor het accepteren van de uitnodiging is een geldig account nodig voor Het RekenProgramma. Dit account hoeft niet met hetzelfde e-mailadres gemaakt te zijn.