Wanneer een gebruiker is ingelogd verschijnt op de startpagina van Het RekenProgramma onder "Mijn Dossiers" een overzicht van de beschikbare dossiers.

Het aantal te tonen dossiers per pagina kan worden gewijzigd. Van elk dossier worden de volgende gegevens getoond: dossiernummer, naam, omschrijving, datum ongeval, type en datum van laatste wijziging. De dossiers kunnen op elk gegeven op- of aflopend gesorteerd worden door op de betreffende kolom te klikken. Ook is er een filter aanwezig waarmee snel met een specifieke zoekterm naar een dossier kan worden gezocht.

Een dossier kan worden verwijderd door op de prullenbak te klikken. Wanneer een dossier de zichtbaarheid Privé heeft (zie ook Bewerk dossier) en de gebruiker is geen eigenaar van het dossier dan is er geen prullenbak zichtbaar en kan het dossier niet worden verwijderd.

Wanneer een dossier is gedeeld door of met andere gebruikers wordt dit getoond met het"Dit dossier is gedeeld" pictogram.

Beschikbare opties:

Nieuw dossier

Importeer dossier

Afgesloten dossiers