Met deze functie is het mogelijk een bestaande berekening te importeren als een nieuw dossier.

Klik onder "Mijn dossiers" op de knop "Importeer dossier" om een dossier te importeren.

Let op! Met deze functie wordt een nieuw dossier aangemaakt.

In het scherm "Importeer dossier" kan vervolgens het te importeren bestand worden geselecteerd. Klik hiervoor op "Bestand kiezen". Na selectie van het bestand zal deze worden gecontroleerd op mogelijke fouten. Bij de melding "Geen fouten of waarschuwingen" wordt de knop om de import te starten actief:

Upload