Klik onder "Mijn dossiers" op de knop "Nieuw dossier" om een nieuw dossier aan te maken.

In het scherm "Nieuw dossier" kunnen de diverse kenmerken van het dossier worden ingevuld. De volgende velden zijn verplicht: dossiertype, datum ongeval, omschrijving en de geboortedatum van het slachtoffer. Let op! De datum ongeval kan later niet meer worden gewijzigd.

De zichtbaarheid van het dossier is standaard "Prive". Door deze te wijzigen in "Organisatie", zal het dossier zichtbaar zijn voor alle gebruikers binnen dezelfde organisatie.