Vanaf 1 september 2017 is er een belangrijke update van Het RekenProgramma beschikbaar. Deze update biedt veel verbeteringen en aanpassingen in het gebruik. Aan de hand van de ontvangen feedback van onze groeiende gebruikersgroep en onze eigen ervaringen zijn een flink aantal wijzigingen en verbeteringen doorgevoerd.

Klik hier voor een compleet overzicht.

Let op!
Een aantal aanpassingen kunnen tot een afwijkende uitkomst leiden indien een eerder gemaakte berekening opnieuw wordt berekend.