Met de rekenmodule Bereken WIA kan in geval van arbeidsongeschiktheid het type WIA-uitkering worden bepaald en de hoogte en duur van deze WIA-uitkering worden berekend.

De rekenmodule is bijgewerkt met de meest recente wijzigingen in de WIA (per 1-1-2017). Voor meer informatie klik hier.

De berekende WIA-uitkering op jaarbasis wordt direct getoond in een overzicht met daarin vermeld het type uitkering, het bedrag per jaar (en per maand), de ingangsdatum, duur van de uitkering en de gehanteerde uitgangspunten. Dit overzicht kan worden opgeslagen als Word- of PDF-document.

De rekenmodule voor de WIA-uitkering is ook te gebruiken binnen een berekening.
De rekenmodule is binnen een berekening te vinden in de menubalk onder de knop'Rekenmodules'.

Bekijk hier de instructievideo: