Klik in de menubalk op "Sjablonen" voor een overzicht van de beschikbare sjablonen.

In het scherm "Rapportsjablonen" staat het overzicht van de beschikbare sjablonen.

In Het RekenProgramma zijn twee standaard sjablonen beschikbaar: "Standaardbrief verlies arbeidsvermogen" en "Standaardbrief overlijdensschade". Ook is het mogelijk om te werken met eigen sjablonen. Hiermee kunnen de rapporten aan een eigen huisstijl worden aangepast.

Klik op de knop "Nieuw sjabloon" om een nieuw sjabloon toe te voegen.

In het scherm "Nieuw sjabloon" kan:

• De naam van het nieuwe sjabloon worden ingevuld
  • Het te importeren bestand worden geselecteerd. (Klik hiervoor op "Bestand kiezen")
  • Het nieuwe sjabloon als standaard voor de rapporten worden geselecteerd

Opslaan Klik op de knop "Opslaan" om het nieuwe sjabloon toe te voegen.