Kopieer naar ander scenario Klik op de knop "Kopieer naar ander scenario" om het dialoogvenster te openen.

Kopieer naar ander scenario

In het scherm "Kopieer naar ander scenario" kan worden geselecteerd welke componenten moeten worden gekopieerd voor welke relatie en in welke richting.

Het is alleen mogelijk voor één relatie tegelijk te kopiëren.

Alleen die relaties worden getoond waarvoor iets gekopieerd kan worden.

Alleen die componenten worden getoond die voor beide scenario’s aan staan.

Let op! De gekozen component in het doel-scenario wordt overschreven!

Klik op de knop "Toepassen" om de keuze en selectie te bevestigen.