Tijdens het inlogproces krijgt u na het ingeven van uw e-mailadres en wachtwoord een SMS bericht met een verificatiecode. Deze verificatiecode is eenmalig bruikbaar en heeft u nodig om het inloggen te voltooien.

Wanneer u de optie aanvinkt "Onthoud deze browser", zal de volgende keer dat u inlogt met dezelfde PC én browser geen verificatiecode via SMS benodigd zijn. Na een periode van 14 dagen zal ter beveiliging een nieuwe verificatiecode via SMS benodigd zijn om in te kunnen loggen.