Wanneer u op de startpagina kiest voor "Registreer" komt u automatisch op de pagina om u als nieuwe gebruiker te registreren.

De volgende invoervelden zijn verplicht:

• E-mail
    Vul een geldig e-mailadres in voor het ontvangen van de bevestigingsmail en uw registratie bij Het RekenProgramma te kunnen voltooien.
  • Mobiel telefoonnummer
    Uw mobiel telefoonnummer is vereist voor het ontvangen van logincodes via SMS.
  • Wachtwoord
    Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal 6 tekens en moet minimaal één Hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één symbool (bijvoorbeeld: !@#$%&()<>{}[]?) bevatten.
  • Voornaam
    Vul uw geldige voornaam of voorletter(s) in.
  • Achternaam

Vul uw geldige achternaam in.

• Adres
    Vul een geldig adres in.
  • Postcode
    Vul een geldige postcode in.
  • Plaats

Vul een geldige plaats in.

Na registratie krijgt u met een proefabonnement 30 dagen de tijd om gratis Het RekenProgramma te proberen. Deze proefperiode kent de volgende beperkingen:

• maximaal 1 dossier;
  • geen mogelijkheid dossiers te delen met andere gebruikers;

U kunt op ieder moment besluiten uw proefabonnement om te zetten naar een Pro of Light abonnement. Kijk hier voor meer informatie over de verschillen.

Na registratie krijgt u een email met een link om uw registratie te bevestigen.

U kunt pas inloggen na bevestiging van uw registratie. Tijdens het inlogproces krijgt u na het ingeven van uw e-mailadres en wachtwoord een SMS bericht met een code. Deze code is eenmalig bruikbaar en heeft u nodig om het inloggen te voltooien.